Gjestvang & Partners - Årets Markedsfører 2015

Gjestvang & Partners ble den 13. juni 2016 tildelt prisen som Årets Markedsfører 2015. Prisen for årets markedsfører i Gjøvik er utdelt hvert år siden 1982. Daværende Kredittkassen (Nordea) i samarbeid med Gjøvik Salgs- og Reklameforening innstiftet prisen. Statuttene har vært de samme helt siden starten bortsett fra at den fra 2010 ble endret fra Gjøvik til Gjøvikregionen. I tillegg er OA ved Øivind Ludvigsen og Scootr ved Frode Iversen representert i juryen. Banksjef Olav Haugen representerer Nordea.

 

Begrunnelsen for årets vinner:

  • Gjestvang & Partners er modige og dristige i sin markedskommunikasjon
  • De tør å utfordre nye kanaler
  • De er synlige i mange kanaler
  • De er flinke til å representere regionen og bidra som sponsor, de gir noe tilbake
  • De har gjort en imponerende jobb med merkevarebyggingen til Gjestvang & Partners
  • De har oppnådd en meget positiv utvikling både i omsetning, markedsandel og lønnsomhet siden starten for ca. 3 år siden
  • De er kreative og finner stadig på nye utradisjonelle tiltak. Eksempler på dette er påskekrim, aktiv profilering, deltar som lag i Holmenkoll-stafetten, synlige på lokale arrangementer som Sommerslagere, Urbane Totninger etc.

 

Alt overstående må også ses i sammenheng med at mange av byens mest profilerte meglere har blitt rekruttert inn i firmaet. Disse fremstår som en gjeng som trives i hverandres selskap og balanserer intern konkurranse med godt samarbeid. Dette formidles i alle sammenhenger og veldig tydelig på ulike sosiale medier.

 

Tilhørigheten til den landsdekkende Partner-kjeden er også en positiv faktor i markedssammenheng. Denne kjeden har utspring i Nordvik & Partners.

Sist men ikke minst, samarbeidet med GOBB gir en soliditet, tilgang på objekter og en rekke øvrige styrker til fordel for både GOBB og Gjestvang & Partners.

Vi håper at tildelingen av prisen vil virke som en inspirasjon til fortsatt utvikling og suksess i årene som kommer. Dere er nå medlem i en meget eksklusiv klubb av prisvinnere.

 

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

 

 

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse