Årets Julebutikk 2020

 

 

Årets Julebutikk 2020 er kåret og fagjuryen bestående av Sunniva Skurdal og Siv Elin Oterhals, som begge har dekoratørutdanning, samt Claudia Thiele-Seldenrijk fra GSRF. Både butikker, restauranter og kaféer på CC og i Gjøvik sentrum ble vurdert.

 

Vinneren ble Mange Ting, og juryens begrunnelse er som følger:

Vinnerbutikken:  Mange Ting

Mange Ting er en spennende butikk som har klart å dekorere sin butikk innvendig og utvendig på en veldig fin og hyggelig måte. Dekorasjonen følger en rød tråd i hele butikken. De har klart å lage en svært helhetlig julebutikk, fra utevindu til et dekorativt innemiljø med mange flotte julefarger og tema som tas  opp gjennom hele butikken. Mange fine idéer til julegaver som gir en fin stemning i butikken. Utstilling i vindu har et flott dekorert juletema, er fint presentert og fasaden er ekstra innbydende med gran og lyskjeder rundt vinduene og inngangsparti. Butikken har klart å nå alle kriteriene som ble satt i kåring av årets julebutikk 2020.

Det er derfor en stor glede for GSRF å kunne tildele prisen Årets Julebutikk 2020 til Mange Ting.

 

Nr. 2: Husfliden

Husfliden har dekorert sine vinduer i kreativ stil med hyggelig juletema.

 

Nr. 3: Bare Brød

Bare Brød har en fin og enkel juledekorasjon med pepperkaker hengende i vinduene og en søt julepynt foran butikken som fremhever deres tema; bakeri og brød.

 

 

 

 

 

Om konkurransen

«Årets Julebutikk»: Formålet med prisen er å motivere forretninger i Gjøvik til å tenke nytt - skape stemning og atmosfære. En flott butikk og et innbydende vindu er salgsfremmende. Konkurransen er åpen for alle butikker, restauranter og kaféer på CC Gjøvik og i Gjøvik sentrum.

Det legges vekt på idé, miljø, materialbruk, komposisjon, lyssetting og prismerking. Kreativitet utover det vanlige skal tillegges særlig vekt. Prisen består diplom og et vandretrofé, håndgravert spesiallaget potpurrikrukke fra Gjøvik Glassverk montert i egen monter.

 

 

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse