Årets Julebutikk 2019

 

 

Årets Julebutikk 2019 er kåret og fagjuryen bestående av Sunniva Skurdal og Siv Elin Oterhals, som begge har dekoratørutdanning, samt Heidi Bergsbakken fra GSRF. Både butikker på CC og i Sentrum ble vurdert. I tillegg kom det inn 79 forslag/stemmer fra publikum, hvorav størstedelen av stemmene var samstemte med juryens vinner.

 

 

 

 

Vinneren ble Husfliden, og juryens begrunnelse er som følger:

Vinnerbutikken:  Husfliden Gjøvik

Butikken har utstillingsvinduer som juryen sjelden har sett maken til. Utstillingene er gjennomførte og oser av kvalitet i alle ledd. Videre er det en rød tråd med samme kvalitet inne i butikken. Vareplassering og ulike detaljer på bord, samt andre steder gjør at butikken fremstår som en helhet og med eksklusivitet i alle ledd.

 

Nr. 2: Mange ting

Butikken har en gjennomført juledekor som gjør at man får en umiddelbar julestemning. Med svært mange varer har de allikevel greid å gruppere varene slik at det er oversiktlig, ryddig og innbydende. Utstillingsvinduene er helhetlige og passer til butikkens profil. Det er også spesielt fint med så mye belysning rundt vinduer og inngangsparti.

 

Nr. 3: Cinderella

Butikken har et gjennomført juletema med mye rødt, julestjerner og litt gammeldags jul. Vinduene er fine og fremstår som gode og helhetlige.

 

 

 

 

 

Om konkurransen

«Årets Julebutikk»: Formålet med prisen er å motivere forretninger i Gjøvik til å tenke nytt - skape stemning og atmosfære. En flott butikk og et innbydende vindu er salgsfremmende. Konkurransen er åpen for alle butikker på CC Gjøvik og medlemmer av Gjøvik Sentrum.

Det legges vekt på idé, miljø, materialbruk, komposisjon, lyssetting og prismerking. Kreativitet utover det vanlige skal tillegges særlig vekt. Prisen består diplom og et vandretrofé, håndgravert spesiallaget potpurrikrukke fra Gjøvik Glassverk montert i egen monter.

 

 

GJØVIK SALGS- OG REKLAMEFORENING

Telefon: 97 07 42 10
post@gsrf.no
Postboks 230, 2802 Gjøvik

Besøksadresse:
Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik

2020  |  Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS  |  Adobe Muse